Huis De Meyer in Knesselare voor al uw sanitaire onderdelen

U bent bezig met het installeren van uw eigen badkamer. Dan gebeurt het wel eens dat u een bepaald onderdeel zoekt. En dan staan wij voor u klaar. Huis De Meyer is immers een groot- en kleinhandel in Knesselare in sanitaire onderdelen. Wij zijn een familiebedrijf dat reeds meer dan vijftig jaar bestaat en sinds begin 2013 is de derde generatie aan de slag.

Maar ook als u een aannemer bent, heten wij u van harte welkom. Dankzij onze expertise kunnen wij u steeds hoogstaande onderdelen aan scherpe prijzen aanbieden. Zo kunt u een perfecte service leveren en de kosten drukken.  In de eerste plaats vindt u bij ons dus alle mogelijke onderdelen in verband met sanitair en waterleiding , zo vindt u bij ons bijvoorbeeld PE-darmen (polythelene) en Huot-koppelingen. Maar ook onderdelen voor de waterafvoer behoren tot ons aanbod of bijvoorbeeld de onderdelen voor uw centrale verwarming.

En tot ons gamma behoren ook nog bevestigingsmaterialen
voor hout en metaal, silicone van Bison, allerlei ontvetters
en siliconensprays van Griffon. PVC-goten, UV bestendige
golfplaten en roofing.

Verder bieden wij ook gasflessen aan van Primagaz en Antargaz.

Wilt u hier graag wat meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.

Huis de Meyer bvba
Aalterseweg 62
9910 Knesselare – België
Tel.: 09 374 46 68
hwdm@skynet.be

Leave a Reply